miércoles, 4 de agosto de 2010

llista d'encarrecs

Ja queda menys!!! concretament 36 horetes, jejeje,


Tenim previs, el darrer dia de les vacances, estar a Istambul i poder fer les compres pertinents. Solament em deixen comprar especies, jeje, ja veurem.


Apa, us deixo aquest post perque aneu posant com a comentaris totes les compres que necessiteu/ volgueu / us faci ilusio/ i aixi tenir-la. Pero que si ho teniu abans millor, aixi potser ho comprem abans.




4 comentarios:

lasrala dijo...

Apart de les especies: Pebre amb gra de colorins, canyella, més canyella, mooolta canyella (en pols)i el pebre vermell; si aneu a fer-se un Simberlitas, em portes una manopla, un sabó i si hi ha alguna altre xorrada per posar-se també, com cremetes u altres menesteres, tu misma.

Mon dijo...

Mira a veure si trobes una gorra de esas que venden en la franja de Gaza firmada por la tripe F, o una gorra de esas blanquintas de Sauber... Saps que pasa? Que tinc uns amics que son taaaaaaaaaan RANCIOS amb majúscules que no dan ni los buenos dias!!! jajajaja (TOOOOOMA PUÑALADA TRAPERA, RANCIOS!)

Res, a passar-ho bé i a disfrutar xatus! I tete, quiero video reportaje de como te pones los pantalones cagaos que te ha comprao esta! jajajaja

mons dijo...

eso eso volem video!!
pat tens idees de bombero, ten amigas pa esto... jeje :) espero que us ho estigueu passant genial per aquestes terres, i que hagueu trobat algun racó on passar la nit ;)
I si passeu per algún mercadillo doncs lodit, petita llista per si ho trobeu:
una mica de pebre vermell d'aquest que pica (paprika!!) i del que no pica també (que farem hummus!!), unes boletes de nou moscada i si trobes vaines de vainilla o en pols...
un petonás ;)

lasrala dijo...

Hola, pos pa pedir que no quede. Jo com sempre demano coses rares. Si pots porta'm unes quantes pedres de rio, del Tigris i de l'Eufrates. Gràcies

Top 10 de les visites