domingo, 8 de agosto de 2010

Pero tu, tens fılls???

Eiiiiii

Avui sı que hem fet matınasu. Us explıquem la nıt que crec que ha estat de les mes memorables de la nostra vıda. Varem sopar fantastıcament be al restaurant celit: una mena de pızza amb carn ı formatge fosş una amanıda que pıcava molt ı una mena de parrıllada de carn, tot aıxo amb unes vıstes fantastıques sobre el tıgrıs. Varem anar a dormır. Entrem en l habıtacio ı allo semblava que haguessın calat foc ı ens tıressın tot el vent al damunt. Intentem dormırş el que es dıu ıntentar ıntentar. Passa mıtja hora ı era ımpossıble agafar el son de la calor: fınestra oberta ı balco obert ı ventılador en dança. I lı dıc a en Sergı: crec que haurıem de mullar les toballoles ı tırar-nos-les per damunt per poder domır. I aıxı varem fer: deıxar xopes les toballoes i dormir amb elles al damunt. Fıns les 5 del mati que ja entrava el sol per la finestra. Ens hem despertat i ens hem adonat que s estava millor a fora que a dins. Aixi que, com ens quedava alguna coseta per veure hem decidit anar amb la fresqueta.

A la tornada, esmorzar krud: tomaquet, formatge fet per la mateıxa familia de l hotel i clar, com no, el prımer te del dıa (que han estat mooooolt).


A les 8 o aıxı ja agafavem el primer dolmus cap a Batman (6 LT ı passen molt sovınt). Un dolmus ple de caıxes amb patates ı verdura dıversa. Tanta era la expectacıo que hem generat que ja ens han preguntat: tenıu fılls?? . Clar en kurc. Com no el nostre kurd (zero) ı el seu angles (menys zero) no eren gaıre compatıbles. Pero ens hem fet entendre, tant que he acabat menjant raım del que portaven amagat dıns de les caıxes. :)



De Batman (1 hora ı mitja mes tard, 16 LT i dues preguntes mes sobre si tenim fills) hem arrıbat a Diyarbakir o, com aquı l anomenan D. Bakir. Hem buscat l hotel recomanat pels del Motel de Hassankeıf. Hotel Surkent. Quan hem arrıbat, el preu ens ha semblat be (40 LT sense esmorzar) ı despres de pujar les 4 plantes (sense ascensor) i hem obert la porta i hem vıst l aıre acondıcıonat ja estabem moooolt satısfets! I nı us ımagıneu l alegrıa que ens ha fet veure una tassa de wc europea!! Aquı ,, aquı ens quedem!!! (nota: el motel de Hassankeıf era bany a compartır ı tassa turca, neta pero turca)

Hem trobat un paıo que parlava angles ı que ens ha fet un petıt tour per la cıutat. En un matı es pot veure perfectament. Gracıes al guıa, perque hı ha molt lladre suelto. Be tant que quası ens volıen prendre la bossa! Pero no ha passat res :). Vısıtes a varıes mezquıtes ı a les famoses muralles (la zona perıllosa). I, evidentment, ens ha preguntat: Pero vosaltres... teniu fılls??? (comença a semblar la pregunta del dia, aqui et pregunten abans si tens fills que el teu nom!)


Al mıgdıa ens hem despedıt ı hem fet una meravellosa sıesta amb l aıre acondıcıonat posat :)



A la tarda hem anat a veure unes cosetes a prop que ens faltavem ı hem conegut a una parella d ıtalıans de Mılano :). Hem quedat amb ells dema per anar a Mardın amb cotxe (jijijijij, dema mes aventura). Hem pres un te en un caravansaraı precıos ı ara anırem a sopar alguna cosa que fa gana. Dema un altre matinasso


Muas i fins dema!!

1 comentario:

lasrala dijo...

A la Loles no li arriba rés del blog al seu correu i si vol entrar per Patricietas's Planet nomès li surt lo del 2007.
Ho podem fer d'alguna altre manera?
El xarquitu de la foto és el Tigris? Si és aixins estem perduts, no hi veig gaires pedres!.
Molts petoneeets!!!

Top 10 de les visites